Buffet 3
Tynde skiver af laks marineret i lime med kørvel, kapers & radise
serveret med let rygeostcreme & sprøde brødchips
Skiver af rosastegt andebryst på små salater
med blåbær, karamelliserede rødløg & ristede hasselnødder
Krogmodnet dansk oksefilet
med knuste urtekartofler & estragoncreme
Salat af bagte rødbeder
rød spidskål & æbler i cidereddike vinagrethe
Rustik salat af jordskok
harriet couvert bønner & tørrede tomater
Let bladsalat med syltede rødløg, artiskok & manzanilla oliven
Gateau marcel chokoladekage
med hjemmelavet sorbet, hasselnødde krokant & friske bær
Serveres med foccaciabrød
Pris kr. 345,-
Minimum 20 kuverter eller ring for nærmere aftale
Levering er ikke inkluderet i prisen
Bestilling og reservation af selskab
skal foregå tirsdag-lørdag fra 9.00-16.00
på telefon: 72 17 02 30
Afhentning af selskab:
Stationsvangen 5, Skødstrup